Annas Naturliga | Livet förändras
Annas Naturliga | Livet förändras
9783
post-template-default,single,single-post,postid-9783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default

Livet förändras

17 Nov Livet förändras

Mina allra käraste!
För 3 veckor sedan lämnade jag allt för att ta tiden för mig själv och koppla av. Någonstans mellan all stress, jobb och måste tappade jag bort mig själv för en stund. Jag hade till och med tappat den naturliga och sprudlande glädjen som jag haft i mig sen jag föddes. Jag började leva ett liv in-the-box som är så bekväm och “godkänd” av samhället!
Genom alla upplevelsen, ensamtiden, solen och regn men framför allt alla möten med människor har jag hittat igen och upplevt den gudomligsöta glädjen inom mig. Jag har hittat min egen självvärde igen och insett hur mycket jag har i mitt liv. (När man väl förlorar allt för en stund inser man värdet igen)

 

No more living in-the-box but standing tall outside-the-box!  img_20161103_171529

 
Under semester hann jag även med 4 utbildningsdagar i California med inte mindre än Anthony Robbins, The Iceman Wim Hofs etc. Under 52 utbildningstimmar har vi jobbat med allt som finns i och runt om kring en människa. Här ser du några av de:
Leadership, Time management, Menatal träning, Konflikthantering, Målmedvetenhet, Limited beliefs, Kost, Välmoende, Hälsa, Fysisk träning, Andning, Fear management, Beteende, Produkt utveckling, Företagande, Känslor, Relationer och kärlek, Målmedvetenhet, Manifestation, Näringslära etc.
 
Det har varit lifechanging även om det låter så klische.
 

Så med detta ville jag säga att nu är jag tillbaka. En annan mig. Ett bättre mig. Jag kommer nog att både få nya vänner/följare och förlora vissa gamla. Så är det med livet. Vissa människor följer med hela vägen men andra finns där bara för en period. Jag vill inte höra och tillhöra längre ”klagoklubben” , ”Dåligt-väderklubben” eller en annan klubb där allt det negativa rör sig. Jag vill leva ett uppfyllt liv där det goda lyfts upp, där man ser och uppskattar och i slutändan delar med det man har.

Jag har en passion, en dröm och en vision jag vill leva ut och uppfylla.

Ni och Annas Naturliga är en del av det.
Så med detta sagt vill jag att ni vet att jag är här för att dela med er min passion och mission. Hälsan och inre välmående är en del av det. Om du läst detta hela vägen och känner att du vill vara en del av detta, att du vill ha ett bättre liv och hälsa prenumerera på mitt nyhetsbrev så kan vi ha en direkt kontakt. (tyvärr facebook är inte den bästa platsen för detta eftersom fb sorterar och döljer mer än hälften av alla inlägg) Jag skickar till dig vad som händer och när det händer. Vänta inte till nyåret för att förändra ditt liv!
Med mycket kärlek, Anna

“Never settle for less. Never settle for good. Strive for outstanding!”

P.S. Börja nya 2017 med “52 steg till ett hälsosammare (smalare) liv” – ett års projekt för både kropp och själ! Vill du vara med?  skicka ett mejl till info@annas så skriver jag upp dig på listan :)

3 Comments
 • Ann-Helen Turtola
  Posted at 13:41h, 17 november Svara

  Hej ?
  Vill gärna ha dina nyhetsbrev. Tack på förhand .

  • Anna
   Posted at 16:30h, 21 november Svara

   Vad roligt att höra! :) Skicka gärna din epostadress till info@annasnaturliga.se så lägger jag till dig på sändlistan.
   ha det gott! / Anna :)

 • Anna Johansson
  Posted at 16:04h, 17 november Svara

  Tror jag får ditt nyhetsbrev men vill byta mailadress? Den gamla som du kan ta bort är anjo35@gallivare.se. Sen vill jag vara med i 52 dagar! Så kul!

Post A Comment

Shares