Annas Naturliga | Integritetspolicy
Annas Naturliga | Integritetspolicy
11165
post-template-default,single,single-post,postid-11165,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default

Integritetspolicy

24 Maj Integritetspolicy

Detta är ett meddelande för dig som på ett eller annat sett har integrerat med annas naturliga genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, lämnat sin epostadress, handlat hos oss eller besökt våran hemsida. Det är viktigt att du vet vilka uppgifter ”Annas Naturliga” (AP Naturliga AB) samlar in om dig och hur vi använder dem.

Om du önska ytterligare information, eller om du har några frågor, kontakta vårt kontaktformulär som du hittar lägst ner på denna sida, i vår hemsida och alla våra utsikt och mejl.

Om vi inför några förändringar längre fram vi att informera dig och be om ditt tillstånd om det behövs.

Vi har infört säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter. Vilka säkerhetsåtgärder vi använder beror på vilken typ av information som samlas in.

Vi behåller endast dina uppgifter så länge som det krävs för att ge dig de tjänster som du begär, för de syften som uppställs i denna policy och för eventuella juridiska syften som vi är skyldiga att behålla informationen. Vi kommer på ett säkert sätt att radera dina uppgifter när den ej längre behövs.

Vi samlar in dina personuppgifter:

  • När du skapar ett konto, köper en produkt kommer vi att samla in dina uppgifter i form av dina kontakt- och fakturauppgifter.
  • När du använder vår webbsida eller appar samlar vi in uppgifter såsom vilken webbläsare och enhet du använder, din IP-adress, din plats, webbsidan som du kom ifrån, vad du använde och inte använde vår webbsida/app till, samt den webbsida som besöker efter det att du lämnat vår. Vi kommer att använda cookies för att anpassa din upplevelse när du besöker vår hemsida. Kom ihåg att om du ändrar dina inställningar och blockerar cookies, innebär detta att vissa funktioner på vår webbplats inte kan tillhandahållas dig och att du kanske inte kan dra full nytta av alla delar på webbplatsen. Du kan läsa mer om cookies på: www.allaboutcookies.org eller www.youronlinechoices.eu.
  • När du besöker en social media-funktion inom vår webbsida eller app, och gör inlägg på en social media-plattform kommer den sociala media-webbsidan ge oss uppgifter om dig.
  • Vi samlar inga uppgifter när det gäller barn. 

För att kunna behålla kontakten med dig använder vi dina uppgifter för att ge dig kundsupport, behandla din beställning och ta betalt. Också för att informera dig om produkter och tjänster som vi erbjuder. Skicka bekräftelsemejl, speciala erbjudanden och evenemangspåminnelser. För att skapa en profil om dig för att hjälpa oss att anpassa våra tjänster till dig. Till exempel om du har köpt e av våra produkter och har samtyckt till vår marknadsföring kommer vi att informera dig om andra produkter och tjänster som vi tror att du skulle kunna vara intresserad av. På det sättet kan vi ge dig och erbjuda dig mer av det som du faktiskt vill ha mer av. 

För att kontakta dig med information eller erbjudanden om våra kommande evenemang, produkter eller tjänster – det kan ske via e-post, push- och webbnotiser, via SMS eller sociala medieplattformar. 

Om du har ett konto hos oss kan du alltid uppdatera din information eller ta bort ditt konto helt och hållet. När du gör det kommer vi inte att kunna  använda dina uppgifter för att bedöma vad du kan tänkas vara intresserad av eller skicka nyhetsbrev eller annan information. När du tagit bort ditt konto upphör din prenumeration eller någon annan kontakt med vår kundservice. Om du inte vet hur du raderar ditt konto hör gärna av dig så hjälper vi dig. Vi raderar alla konto och nyhetsbrev som inte varit aktiva under max 1 års tid. Om du ändrar dig och önskar att återskapa ett konto gör du det genom att göra en ny profil, be oss att göra ett nytt konto åt dig eller lämna ditt epostadress och ditt namn genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Vi delar dina personuppgifter med företag som vi köper tjänster av som tex. 

mailchimp.com  som är ett mailsystem som ger oss möjlighet att hålla kontakt med dig genom att skicka våra nyhetsbrev

thinkific.com som vi använder för att samla alla våra kurser på en platform

wordpress.com som vi använder för att skapa och underhålla våran hemsida www.annasnaturliga.se och www.annapugacova.se på där våra produkter och system är byggda.

Vid bokning av events och andra aktiviteter som sker i exakt tid och plats där är det fler som engagerar sig (arrangörer) kommer vi att dela dina uppgifter med våra evenemangspartners så att de kan genomföra evenemanget. 

Vi kommer även att dela dina personuppgifter med statliga myndigheter eller andra auktoriserade organ i de fall det är tillåtet eller krävs i lag. Även vid eventuella övertagare av hela eller delar av vår verksamhet.

Om du av olika anledningar ångrar dig och önskar att avbryta kontakten med oss kan du ALLTID radera ditt konto

avprenumerera från vårt nyhetsbrev genom att följa anvisningarna om hur man avregistrerar sig i de e-postmeddelande som vi skickar till dig eller kontakta oss så gör vi det åt dig. 

För att göra invändningar mot personifieringen kan du ändra preferenserna i ditt konto. Om detta val ej är tillgängligt kan du kontakta oss så gör vi det åt dig.

Du kan även vända dig till oss gällande hur dina personuppgifter används genom att komma med förslag hur vi kan behandla och skydda dina personuppgifter ännu bättre begära att dina uppgifter raderas eller begränsas från vidare användning. Du kan kräva en kopia av den information som vi innehar om dig att korrigera, ändra eller uppdatera den information som du givit oss (om du har ett konto hos oss kan du också göra detta genom att logga in och uppdatera dina uppgifter).

Kontakta oss vid frågor, funderingar och andra förslag om ovanstående. 

Skriv till info@annasnaturliga.se Det är du som väljer hur vi kontaktar dig och vilka personuppgifter du vill dela med oss.

No Comments

Post A Comment

Shares