Annas Naturliga | Om mig
6
page-template-default,page,page-id-6,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default

Om mig

anna_vert_circle_annanaturliga1Jag heter Anna Pugacova och jag är 26 år ung. Jag kommer ursprungligen ifrån Lettland, men för fyra år sedan tog mitt hjärta mig till Sverige och här har jag stannat sedan dess.

Jag är hälsostrateg, inspirationsföreläsare, matkreatör och en äkta energispridare med inställningen att ingenting är omöjligt. Jag är nyss hemkommen från träning i Kalifornien med Tony Robbins, världsgurun inom mental träning. I mitt hemland Lettland har det nyligen spelats in en hel dokumentärfilm om min kämpaanda, min styrka att förändra mitt eget liv och min inspiration att påverka andras till det bättre. I samarbete med Almi har jag föreläst i riksdagen och haft  uppdrag för Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) i Skellefteå m.m. Föreläst och haft workshops på bland annat Stora Nolia, Gällivare Kommun m.m.

Nu lever jag i norra Sverige, ovanför polcirkeln med 24 timmars dagsljus på sommaren och med fika” (ritualen att dricka kaffe och äta tårta) minst en gång om dagen eller mer.

 

Ett vackert hus med trädgård, en liten skog, min kärleksfulla pojkvän och en söt, rolig Jack Russel hund som heter Milda är detta mitt himmelrike på jorden.

 

Min passion?

Allt omkring mat, hälsa och livsstil, lycka och positivt tänkande. Läsa böckerlära känna nya människor och att vara snäll och glad är saker jag älskar att vara och  att göra.

 

Min tro?

Kärlek. Jag tror på alla människor. Vi är alla så vackra och kan så mycket. Allt du behöver är att hitta din vilja och styrka inom dig! Jag tror att kärleken kommer att öppna människors hjärtan och förändra världen.

 

Mitt arbete?

Allt mitt arbete handlar om att hjälpa människor att leva ett mer hälsosamt och lyckligt liv. Jag är här för att hjälpa upptagna människor som dig att ta hållbara och långsiktiga steg för att skapa ett bättre liv och en bättre hälsa utan dieter.

 

Roliga saker om mig:

När jag är ensam hemma dansar jag som om ingen ser! (Tack Gud för det…!) Jag börjar alltid min måltid med en dessert!

 

Detta är jag  ett Duracellbatteri fullt av energi och redo att laddas!

Vill du veta mer om mig och min historia?

 

Klicka här.