Annas Naturliga | Min historia
17
page-template-default,page,page-id-17,page-child,parent-pageid-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default

Min historia

Jag testade alla möjliga dieter men ingenting fungerade…

 

 

Jag tittade på min kropp i spegeln och frågade mig själv hur har jag kunnat gå upp så mycket i vikt? Jag behöver ändra hela min garderob för att nu är alla mina kläder för små. Det är skillnad på plus eller minus 10 kg.
Jag testade alla möjliga dieter.  Fasta, LCHF, utesluta kolhydrater, utesluta fett etc. Jag åt inte innan jag tränade för att förbränna extra mycket kalorier. Jag testade till och med olika bantningstabletter som sägs absorbera fett eller kolhydrater efter man har ätit. Men ingenting fungerade. Jag tittade i spegel, mina ögon såg trötta ut.  Mitt ansikte var fullt med röda fläckar och finnar. Jag hade ont i hela kroppen men framförallt i mina knän och till slut hade jag svårt att gå. Efter jobbet brukade jag bara gå och lägga mig för att jag orkade inte göra något annat.

 

Jag mådde dåligt och såg inte särskilt frisk, pigg och glad ut. Det fanns ingen energi inuti mig.

 

Hur kunde jag göra något om jag alltid var trött och stressad. Jag hade ingen tid för mig själv (eller jag tog aldrig tid till mig själv) Istället tog jag tog en bit choklad, bröd, kaka, mjölk eller något annat sött.  Jag visste att jag åt för mycket och jag åt ännu mer när jag var stressad, men jag visste inte vad jag skulle göra eftersom jag var helt förälskad i det söta och hur det fick mig att känna! (dock är jag det fortfarande)

Men jag lärde mig en sak Det är inte alltid ditt fel, men det är bara du som kan göra något åt ​​det!

 

Jag undrade, tänk om det inte bara är mitt fel att jag mår som jag mår? Tänk om det inte enbart var mitt fel att jag gick upp 10 kg bara på några månader och att jag kände mig trött hela tiden, att jag var sockerberoende? Tänk om det var maten som var fel? Maten som jag och alla andra äter? Maten som samhället och olika livsmedelsföretag säger att jag ska äta? Tänk om de alla har ljugit för mig (och dig)?

 

I det ögonblicket bestämde jag mig för att göra allvarliga ändringar i mitt liv, med mig och mitt matmissbruk.  Jag började sakta men säkert! Jag trodde inte längre på framgångsrika företag och reklam som säljer in sina egna produkter för att de tjänar enormt mycket pengar på vår okunskap! Det var mycket som jag började göra men framförallt jag började titta på matens innehåll, jag började läsa ingredienslistor! Och där var det!

 

Maten jag åt var inte mat men en blandning av smakämnen, färgämnen, konserveringsmedel, E-ämnen och andra tillsatser!

(inte konstigt att jag blev beroende av maten)

Jag kände mig som om jag har blivit hjärntvättad av olika livsmedelsindustrier/företag! Men jag lärde mig en sak – Det är inte alltid ditt fel, men det är bara du som kan göra något åt ​​det!

 

Efter detta bestämde jag mig att göra något åt ​​detta enorma problemet! Jag ville inte bli lurad längre och jag ville inte att även andra skulle bli lurade så jag startade eget företag. Annas Naturliga – ett företaget som bryr sig om vad du äter! Jag bakar produkter som är fria från konstgjorda ämnen som sötningsmedel, färgämnen, “E”- ämnen, konserveringsmedel etc. De är också fria från gluten, laktos, socker och mjölkprotein.

 

Vet du vad som hände?

Eftersom jag gör mat och äter på det sättet (ren och riktig mat) har jag:

  • återvänt till min normala vikt
  • blivit av med sockerberoendet
  • blivit av med finnar och utslag på mitt ansikte och min kropp
  • inte ont i mina knän
  • ingen huvudvärk
  • jag mår bra och ser frisk ut
  • jag har fått min glöd och energi tillbaka igen

 

Om du äter ren och riktig mat, kan du äta vad du vill! Även choklad! (Jag gör det också!)